Degustatiefestijn 10/08 2018-08-01T09:23:55+00:00

Degustatiefestijn: 4 chefs zorgen voor 12 creatieve gerechten: Gastroluxe, Marina, ‘t Oosthof, Hendrik en Kamiel Buysse – “Blend Brothers”

APERITIEF:

“Bagged Cocktail” (Blend)

Hierbas de las Dunas / Bobby’s Gin /yuzu

GERECHTEN:

Salade van witloof en venkel/gerookte foie gras/crunch van   eendenborst (Gastroluxe)

Terrine van foie gras/Brugse Beschuit/rode appel (Marina)

Terrine van Bekegemse foie gras/gerookte paling/krabsalade/

appel /rode ui (’t Oosthof)

Croquette van Duroc/selder/curry/mosterd microgreens (Blend)

Ravioli van eendenborst/doperwt/parel couscous/jus van Oud Brugge (Gastroluxe)

Gelakte eend/cime de papa/braambes (Marina)

Bekegemse eendenborst/gemarineerde witte kool/shiitake/aardappelpannenkoek/pijpuitje/Stalhille honing  (’t Oosthof)

Terrine van Bekegemse foie gras/peer/noten (Blend)

DESSERT:

Wentelteefje/braambes/crêmeux van framboos (Gastroluxe)

Panna cotta/bloedsinaas/sorbet van citrus en kumquat/merengue (Marina)

Jabbeekse aardbeienmousse/aardbeiengelei/basilicumcrème/Baliehof yoghurtmousse/vlierbloesemschuimpjes (’t Oosthof)

Luchtige crème van foie gras/ruby chocolate/sabayon/granité van blauwe bes (Blend)