Degustatiefestijn: 4 chefs zorgen voor 12 creatieve gerechten.

“Cocktail van tap” (Blend)

Zeeuwse blauwe bes / Hierbas de las dunas / rum / limoen

GERECHTEN:

Salade van gerookte spitskool / gerookte eendenlever / coulis van groene kruiden en mierikswortel / chorizo-olie (Gastroluxe) 

Crème van foie gras / kersen uit St-Jan-In-Eremo / pistache (’t Vijfde Seizoen) 

Peperkoektoast / Bekegemse gerookte eendenborst /gekonfijte maagjes / ricotta / mango (’t Oosthof)

Brioche / terrine foie gras / umeboshi (Blend) 

Burger van Bekegemse eend / crème van ui en foie gras / gebrande koolrabi / sesam (Gastroluxe) 

Gekonfijte foie gras / tartaar van belfurn angus uit Veurne / alg (’t Vijfde Seizoen) 

Bekegemse eendenborst / eendenpastei / pastinaak / pecannoten / gekonfijt witloof / kardemonsaus (’t Oosthof)

Broodje blend croquette / duroc varken / mizuna, curry (Blend) 

DESSERT:

Tarte tatin / citroencrème / witte chocolade / vanille (Gastroluxe) 

Cheesecake / rode vruchten uit Oeselgem / speculoos (’t Vijfde Seizoen) 

Chocolade bol surprise (’t Oosthof)

Blauwe bessen van Spitsbroek, amandel en bizongras (Blend)