De Kromme Watergang (24/08) 2018-07-10T17:55:46+00:00

Tweesterrenchef Edwin Vincke van De Kromme Watergang** uit Nederland

APERITIEF:

Terrine van foie gras/gefermenteerde sinaasappel/brioche/pure chocolade

Royale van foie gras/abrikoos/rozemarijn/walnoot

Gerookte foie gras/rode biet/zwarte bessen/pistache

Gekonfijte eendenpoten/salade ‘Zilte Hof’

VOORGERECHT:

Oesters Margarita/zwarte olijven

Scheermes/cirtus/afrikaantjes/lenteui

Palourdes/zuring/codium/groene peper

Mosselen/venkel/anijs/grapefruit

Coquilles/limoen/macadamia/sishu

Noordzeekrab/paprika/harissa/pijnboompitten

Garnalen cappuccino/hazelnoot/tonka

Wulken ceviche/yoghurt/zoete aardappel

Kreukels/bleekselder/lavas/zwarte penja

HOOFDGERECHT:

Eendenvleugels

Knolselder aan ‘t Spit/rode port/gepoft spelt/tijm/komijn/pecannoten

DESSERT:

Citroentaart met vanille/roos/amandelen/witte chocolade